Sport Area Training – Training camp Barcelona

Fundada l’any 2004, Sportarea està integrada per un equip de professionals de primer nivell, experts en diferents disciplines i amb una solvent trajectòria en l’organització de reconegudes proves esportives Internacionals.

El centre esportiu està especialitzat en els esports de la natació, el triatló, el ciclisme i l’atletisme. Les seves magnífiques instal•lacions són visitades anualment per diferents federacions i clubs de tot el món per realitzar la preparació esportiva. En aquets anys han passat pel nostre centre les federacions de: Rússia, França, Anglaterra, Japó, Austràlia, Estònia, kuwait, Finlàndia, Argentina, Colòmbia, Brasil, Portugal i la selecció Espanyola. Al llarg del 2014 ens han visitat més de 265 grups de natació i a la vora d’uns 1.300 triatletes de tot el món i de tots els nivells.

Destacar la seva ubicació a la porta d’Europa, entre dos aeroports importants Barcelona i Girona, en un entorn únic de la Costa de Barcelona ofereix tots els mesos de l’any una climatologia privilegiada per a la pràctica de l’esport. El centre també disposa d’unes magnífiques vistes a la platja així com unes platges idíliques amb estil Mediterrani.

La prestigiosa marca Iron Man ha nominat el centre esportiu d’Sportarea com :

CENTRE OFICIAL D’ENTRENAMENT EUROPEU D’IRONMAN

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*